Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Leiningen utca 53.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 100.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, előszoba
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 25 nmGépek: rezsó, vízforraló, TV, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A Főváros budai oldalán, a 11. kerületben található, 4 lakásos társasházban, gyönyörű, teljesen berendezett szoba kiadó.

Az épületben mind a 4 lakás kisebb átlagosan 2-3 szobás, alapterületre átlagosan 70-80 nm terjedelműek. Az albérlet, melynek szobáit külön tudjuk bérbe adni, a felső szinten helyezkedik el, melyhez egy az épületen kívüli, közös területen álló, lépcsőn keresztül lehet eljutni. Az épület és az abban található ingatlanok, rendszeresen karbantartottak, folyamatosan korszerűsítettek. Az adott albérlet 65 nm-es, amin belül egy kisebb, illetve egy nagyobb hálószoba található a közös területeken kívül, melyek adott esetben előszoba, konyha, fürdőszoba. A hirdetésben a nagyobb 25 nm-es hálószobáról van szó, melyet, akár 2 fő is bérelhet, mivel bútorai ennek megfelelően lettek kiválasztva.

Ez alatt értendő: 180×200-as kényelmes ágy, melyek új matracot kaptak, egy íróasztal a hozzá tartozó székkel, egy nagy gardrób szekrény, komód és egy két fős étkező. A fürdőszoba zuhanyzós, wc-s, mosdós, a konyha pedig 4 fős étkezővel, egyedi konyhabútorral és alapvető konyhai gépekkel felszerelt.

Az utcához legközelebbi forgalmasabb, központibb út az Etele út, ahol villamosok és buszok járnak rendszeresen, amik segítségével Buda központibb részeire és Pestre egyaránt könnyű az eljutás. A környező utcákban cukrászda, Aldi, zeneház, fitness terem és gyorsétkezde található.

A szoba azonnali költözéses, melyhez egy hó kaució és egy hó bérleti díj letétele szükséges.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!