Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Leiningen Károly utca 45.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 105.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 28.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, nappali
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 16 nmGépek: mosógép, szárítógép, sütő, mikró, főzőlap, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Újpesten, családi házi szoba kiadó.

A 4. kerület kertes házas részén, saját udvarral rendelkező 110 nm-es családi ház négy hálója közül az egyik legvilágosabb és legtágasabb kiadó. A másik három szobába hónapokkal ezelőtt beköltöztek azok lakói, akik egy lány és két fiú. Korban közel állnak egymáshoz, mivel mindegyikük 23 és 30 év közötti.

A lakóközösség nyugodt, csöndes, környezetére igényes, megbízható személyek társasága. A társaság összes tagja használja a konyhát, fürdőt és a nappalit, amik ugyanúgy, mint a szobák bútorozott állapotban vannak. A fürdő zuhanyt és wc-t egyaránt rejt, de mivel ezekből kettő is van, így a másikat káddal építettük be, melynek kiépítése során figyeltünk, hogy a mosógép és a szárítógép kényelmesen elférjen mellette.

A konyhája külön helyiségben található a nappalitól, viszont az étkező rész itt kapott helyet. A konyha bútort egyedileg készítettük, aminek elrendezése során rengeteg tárolót rakattunk be. Ezt a bútort gépesítettük és több praktikus, fontos eszközzel töltöttük fel. A nappalija méretesebb, két kanapét, szekrénysort, kandallót lehet benne megtalálni. A szobába ágy, íróasztal és szekrénysor van. A bérléhez egy hó kauciót kérünk.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!