Típus: Saját hirdetés

Kiadó szoba Budapest - Lehel utca 5.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 22.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 18 nmGépek: hűtő, mosógép, mosogatógép, mikró, főzőlap, kenyérpirító, vízforraló
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A főváros 19. kerületében, annak Lehel utcájának mentén, található egy tízemeletes ház sor, amin belül a 120 nm-es albérlet a harmadik emeleten megtalálható.

A lakás albérletnek minősül, amin belül társ albérleti besorolású, ami manapság nagyon elterjedt használati mód, hiszen egy teljes albérlet kibérlése esetén fizetendő összeg töredékéért lehet a benne megtalálható szobákat kibérelni. A konyháját, fürdőszobáját, amikből csak egy van a lakásban, viszont az ott szobát bérlő személyekkel megosztva lehet használni. Ebbe a lakásban a fürdők száma mégis több, mint az átlagban  megszokotté, hiszen kettő is rendelkezésre áll, amik nagyjából hasonló megjelenésűek, ami alatt a zuhanyzót, mosdót, wc-t értünk. Konyha viszont itt is egy, ami hosszanti megjelenésű, teljesen gépesített, étkezős, ahol főzés és étkezés akár egyidejűleg is történhet.

A szobák száma négy, de csak ebbe az egybe lehet beköltözni jelenleg, mert a többibe két lány, egy fiú arányban élnek bérlőink. A szobák teljesen más megjelenésűek, van köztük egy, illetve kétszemélyes. A kiadó a nagyobbak közé tartozik, így a 18 nm-ét két fő is használhatja, a benne megtalálható bútorokkal együtt.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!