Ársáv: 50.000 Ft - 80.000 Ft között

Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Lehel utca 5.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 75.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 24.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 18 nmGépek: Hűtő, sütő, főzőlap, mosogatógép, mikró, kenyérpirító, kávéfőző
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

  1. kerületben második emeleti 70 nm-es lakásomba keresem annak egyik 18 nm-es szobájába új lakóit. Akár két fő is beköltözhet, hiszen alapterülete és bútorzata ennek a célnak is tökéletesen megfelel.

Az Üllői út mindössze 270 m-re található, így a közlekedés is kimagaslóan jó. Azon az 50-es busz és az 50-es villamos jár, óránként többszöri fordulóval, ami a belvárosig jár. A környéken megtalálható otp, gyrosos, pizzéria, magánrendelő, autójavító, papírszaküzlet, különböző cukrászdák, húsboltok, illetve több diszkont is.

Ezen a lakótelepen csöndes, nyugodt emberek laknak, ami a tömbben élőkre is igaz. 10 emeletes panelban számos lakás rejlik, azok között a második emeleten lehet megtalálni társ albérletként működő ingatlanomat. Annak három szobája van, azok közül már kettőben lakik két fiatal lány. A lányok egyedül bérlik szobáikat, hiszen az Ő lakrészük kisebb. mint a hirdetésben szereplő. Teljesen berendezve áll a bérlők rendelkezésére, ami a szobák esetében is így van.

Azokban ágy, szekrény, éjjeliszekrény található. Fürdőszobából egy darab van, ami zuhanyzós, de a modern korban egyre jobban elterjedt bidé is megtalálható a wc mellett. Konyháját igényesen, modern elektronikákkal rendeztük be.

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!