Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Lebstück Mária utca 61.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 16.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 0 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: Mosogatógép, mosógép, gázlap, sütő, hűtő, mikró
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:
Budapest 4. kerületében, Újpesten szoba kiadó.

Az Árpád úttól nem messze megtalálható Lebstück Mária utcában fekszik ez a 10 emeletes tömb, melynek 7. emeletén találhatjuk ezt a 3 szobás albérletet.

Az albérlet áll a hálókból, fürdőszobából és erkélyes konyhából. Alapterülete 90 nm, melyből következik, hogy arányos, tágas helyiségek találhatók itt. Felszereltségük teljes mértékben biztosított a rendszeres használathoz a mosogatógéptől egészen a kávéskanálig. Jelenlegi lakói már régebb óta tartózkodnak itt, a jövő héten kiköltöző harmadik szoba lakójától nehezen válnak meg. A jövő heti kiköltözést követően a szoba két héten belül költözhető, amely előtt 1 hó kaució és 1 hó bérleti díj letétele és minimum 1 év bérleti szerződés megkötése szükséges. Ami marad ebben a hálóban egy tágas ágy, 2 db éjjeli szekrény, asztal-székkel, egy gardrób és egy polcos tároló. A lakás konyhája, fürdője, erkélye közös, ezeket az ott élők egyenlő joggal használják.

Közlekedés szempontjából rendkívül kimagasló a tömb elhelyezkedése, hiszen Újpest-központ 5 perc sétával elérhető, ahonnan busz és metró közlekedési eszközök igénybe vehetőek. A Görgey Artúr út, mely a másik irányba ugyanennyi időtávban található villamos pályával és busz útvonallal ellátott. Ezen út túloldalán Lidl, Jysk, Pepco, Obi helyezkedik el.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!