Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Lebstück Mária utca 49.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 88.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 22.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, nappali, étkező
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 14 nmGépek: TV, hűtő, mosogatógép, főzőlap, sütő, vízforraló, kávéfőző
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Újpesten a főváros 4. számú külkerületében, annak központjától mindössze pár méterre, megtalálható tízemeletes épületekkel rendelkező, kulturált lakótelepen, minimum egy éves szerződéssel kiadó egy 14 nm-es szoba, maximum egy személy számára.

Ez a szoba egy 79 nm-es lakás, három hálószobája közül az egyik nagyobb, egyedi stílusban kialakított hálója, ami ágyat, íróasztalt, szekrényt, székeket és apróbb, dekorációs kiegészítőket tartalmaz. Ennek havi bérleti díja 76.000 forint, ami mellé egy 22.000 forintos, majdnem minden közművet magában foglaló rezsi költséggel kell kalkulálnia a szoba leendő bérlőjének. A másik két lakótárssal a konyha, fürdő, nappali, étkező tereken kell osztozni, amibe azok rendben tartása és azok bútorainak használata is beletartozik. A fürdőbe zuhanyzó és wc van, a konyhája konyhaszigetes, U alakú megjelenéssel rendelkező. Nappalija pedig méretesebb kanapét, dohányzóasztalt, TV-t, TV állványt és kisebb szekrényeket rejt.

Az Újpest-központ, ami az Árpád út és István út kereszteződésének találkozásánál van, egy rövidebb sétával elérhető. Itt buszok, metrók és villamosok megállói vannak, illetve itt nyílt egy cba, pékség, bankfiókok, patika és lottózó.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!