Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Lázár utca 20.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban:2  fő
Szobán belüli férőhely: max.2  főLakótársak:2  fő lány,0  fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: mosógép, szárítógép, hűtő, sütő, főzőlap, vízforraló, kávéfőző
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 200X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Pest 6. kerületében szoba kiadó pároknak.

A Magyar Állami Operaházzal szomszédos utcában, névlegesen a Lázár utcában, megüresedett egy 15 nm-es szoba, ami egy olyan lakásban található, melyet teljesen bútoroztunk, gépesítettünk, a bérlők rendelkezésére minden alapvető eszközt elhelyeztünk.

A szoba alkalmas a belvárosban dolgozók, az ott tanulók vagy munka keresők számára egyaránt, hiszen a közlekedés a környező utcákból rendkívül előnyös, hiszen metró, villamos, troli, busz egyaránt rendszeresen járnak. A belváros főbb útjai fogják közre az ingatlan utcáját, melyeken számos üzlet, ezáltal munkalehetőség, sok egyetem, főiskola megtalálható rajtuk.

Pár utca megtételével a Nyugati-pályaudvar is megközelíthető, mellyel a fővároson kívül az ország bármely megyéje elérhető. Környező utcákban Spar, fodrászat, dohánybolt, ajándékbolt, DM, étterem, kávézó, bár, bankok, illetve posta található.

Az épület legfelső, harmadik emeletén kapott helyet a szóban forgó ingatlan, aminek a kiadó hálóján felül még kettő szobája van. Ezeket a szobákat két fiatal lány használja, akik bejelentett, alkalmazotti munkaviszonyban dolgoznak, rendszeres hétköznapi beosztással.

Velük a hatalmas, világos, gépesített konyhát, a fürdőkádas, wc-s fürdőszobát, illetve a konyhában elhelyezett étkező részt kell megosztani. A kiadó hálóban egy hatalmas 200×200-as ágy, asztal, szekrény és komód található, melyek maradása vagy onnan elvitele megbeszélés tárgyát képzik.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!