Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Langlet Waldemár utca 18.

 

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 14.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: közös költs., víz, gázKözös a többiekkel: konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 0  fő lány,2  fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 12nmGépek: tűzhely, hűtő, mosógép
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 4. kerületében, a Váci úttól nem messze található Langlet Waldemár utcában található ingatlanomba szeretnék, egy bérlőt találni, az utolsó szobába!

A kerületben híres Árpád úttól nem messze, a Váci úttól 2 utcára fekvő csöndes kis utcák egyikében fekszik ez a hangulatos kis ház. Az utca nem forgalmas, környékén kisboltok, Cukrászdák, élelmiszerboltok, zöldséges, kifőzde, gyorsétterem és rengeteg egyéb üzlet található. Pár utcára, az Árpád úton fellelhető Újpest-városkapu ad lehetőséget a gyors közlekedésre városon, illetve országon belül, hiszen itt metróállomás, buszvégállomás segít ebben. A Dunapart közelsége sem mérvadó, hiszen 5perc sétával elérhető, ami egy akár mindennapos kikapcsolódást biztosít a környéken élők részére.

A ház 3 szobás, amiben jelenleg két 30év körüli férfi él. Ők a kerületen belül dolgoznak, az egyikőjük törzsgyökeres kerületen belüli fiatalember. Mindketten kimagaslóan megbízható, segítőkész, csöndes személyek.

A 85nm-en belül a lakóknak osztozniuk kell a konyhán, ami tűzhellyel, hűtővel gépesített, de ezen felül minden konyhai felszereléssel, ami alapnak minősül ellátott, illetve a fürdőszobán, ami zuhanyzós és a mosógéppel, wc-vel egy légtérben található.

A már üres, így akár azonnal költözhető hálószoba egy ágyat, szekrényt és íróasztalt tartalmaz. Ablaka a belső udvarra néz, így a helyiség csöndes és szép kilátású.

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!