Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Lándzsa utca 3.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 21.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 4 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 2 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 12 nmGépek: hűtő, sütő, gázlap, vízforraló, kávéfőző, TV
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A 16. kerület Lándzsa utcájában szoba kiadó!

A kerülettől megszokott családi házas övezetben lévő, saját kerttel rendelkező, külön álló házban, 12 nm-es szobát kínálunk hosszú távú bérlésre, havi 80.000 forint ellenében. A szobában egy kétszemélyes ágy, három ajtós ruhásszekrény, fiókos komód, éjjeliszekrény, TV található. A másik két hálóba egy-egy pár költözött be az elmúlt hónap folyamán, akik mellé szintén lehetőség van két fő beköltözésére, de igény esetén egyedül is bérelhető. A szoba bérleti díja mellett egy majdnem minden közmű szobára leosztott havi díját tartalmazó rezsi összeget kell még fizetni, ami nagyjából 21.000 forintot jelenet, havi leosztásban.

A 76 nm-es területtel rendelkező ingatlan tágas, étkezővel, illetve konyhabútorral berendezett konyha részt és egy fürdőkádas, wc-s, mosdós fürdőszobát rejt még. Ezen helyiségek közös területnek mondottak, ami annyit jelent, hogy az ingatlanban élő összes bérlő egyaránt használhatja. A házhozt tartozó telek, nahgyjából 260 nm, aminek legnagyobb része kővel, illetve betonnal megjelenő.

A következő utcasarok a Thököly és a Veres Péter út kereszteződése, ahol már a forgalom elég nagy, ennek hátrányai az ingatlanban mégsem észlelhetők.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!