Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Kunyhó utca 3.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 95.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 22.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 17 nmGépek: hűtő, sütő, főzőlap, mikró, mosógép, TV
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budán kiadó, egy 17 nm-es szoba, ami egy 94 nm-es lakás 3 szobája közül az utolsó bérelhető. A másik két szobát már régebb óta lakják bérlői, akik 1-1 fő arányban vették ki azokat. Az utolsó kivehető 17 nm, ami bútorozott, benne minden, a lakhatáshoz szükséges berendezés megtalálható. Ez alatt a fiókokkal rendelkező 90×200-as ágyat, íróasztalt, polcokat és a teljesen beépített szekrényt lehet érteni. Ezek mindegyike a bérlés ideje alatt használható a lakók számára. A fürdőszoba és konyha használat is jár a hálóhoz, amik tágasak, egyedi megjelenésűek. A fürdőben nagyobb kád, WC, mosdó és bidé található, a konyha pedig hűtő, sütő, főzőlap, mikró, mosógép, TV gépekkel és elektronikákkal ellátott. A konyha ezek mellett magáénak tud még egy kényelmes étkezőt és az elengedhetetlen konyhabútort is.

A lakás teljes területe 94 nm, amiben minden közmű rendelkezésre áll, melyek szobánkénti havi díja 22.000Ft, ami változhat, mivel havi leolvasás alapján számolják őket.

A szoba személyesen is  megtekinthető, aminek pontos idejét telefonon tudjuk egyeztetni, amit a megadott számon lehetséges. Ez minden hétköznap 8:00-18:00-ig alkalmas.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!