Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Kuny Domokos u. 11.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 30.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: hűtő, mikró, rezsó
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Szoba kiadó a Krisztinavárosban!

A CMC Déli Klinika mellett a Krisztina körút közelében nem messze a kerület központjától, ahol a kerület legtöbb üzlete, hivatala, boltja található. Ezek között lehet felsorolni bankot, drogériát, cukrászdát, postát, hentest, zöldségest, kifőzdét, bankokat, kormányablakot, egészségügyi központot, ruhaboltot, vegyesboltot is.

Az említett részen rengeteg tömegközlekedési eszköz is jár, a környéken közlekedő buszok megállói is a közelben megtalálhatók, amikkel a kerületet körbevevő helykere, településekre vagy akár csak kerületen belül is lehetőség van a dinamikus közlekedésre. A Krisztina körút mentén, ott a nem messze található a Krisztina tér is. Az épület 4 szintes, az említett lakás a harmadik emeleten van! Bent található két háló, konyha, fürdőszoba van. Az épület összközműves, melynek nyílászárói kombi redőnnyel felszereltek, tető szerkezete lapostető.

Az épület egyik fő fala a járda felőli utcafrontra épült, de szerencsére az ott megtalálható ablakok, pont a közös területeké. Az utca csendes, közlekedési zajok ebben az épületben már nem észlelhetők, hiszen azoktól pont megfelelő a távolság. A legközelebbi közért egy mini csemege a pár sarokra az épülettől.

 

Budapest szívében széleskörű és vonzó szobaajánlatokkal várunk, ahol kizárólag ellenőrzött és megbízható hosszú távú kiadó szobák és lakások közül választhatsz. Válassza weboldalunkat a biztonságos és gondtalan szálláskeresés élményéért, ahol minden ajánlatot alaposan ellenőrzünk, hogy nyugodtan élvezhesd új otthonod. Budapest kiadó szoba kínálatának nagy választéka oldalunkkon!

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!