Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Kunigunda útja 23.

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban:1  db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja:  14.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: közös költs., víz, áramKözös a többiekkel: konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1  fő lány, 1  fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.15 nmGépek: gázlap, vízforraló, kávéfőző, turmix, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Az Óbudai sziget közelében, szoba kiadó!

A III. kerület egyik legszebb részén, ahol leginkább társasházak találhatók, fekszik ez a kétszintes tömb, aminek az egyik emeleti szobája került azonnal beköltözhetővé. Buda III. kerülete a Főváros egyik olyan csöndes kerülete, ahol sok központi hely található, közege mégis csöndes, kisvárosias. Az utcában rengeteg zöld található, forgalma kicsi, lakói csöndesek.

Közelben Aldi, Lidl, Diego, Non-stop dohánybolt, Mömax, OMV, Mol, patika, pizzéria, MC Donald’s fellelhető, de ha ezeken kívül keres valamit az itt élő albérlő, annak rövid utazással Buda összes központi üzlete megtalálható. Az ilyen célú közlekedéshez a 3 perc gyalog úttal elérhető, Hévíz úton haladó rendszeres buszjárat hatalmas segítséget nyújt.

Kicsit távolabb mégis kerületen belül rendelkezésre áll még az Óbudai piac, a Flórián üzletközpont és a Jysk is. Az emeleti lakás 105 nm-t foglal az épületből, melyben 3 háló, konyha és fürdő felosztás található. Minden helyiség igényesen berendezett, és az alapvető bútorokon, eszközökön felül extra berendezések is rendelkezésre állnak.

Jelenleg 1 fiú és 1 lány lakja a lakást, akikkel az együttélés könnyű, hiszen szeretik a rendet, amiért tesznek is. Korban 30 év körüliek, így már a lenyugodott korban vannak. Melléjük keressük ebbe a 15 nm-es szobába azt a személyt vagy párt, aki hozzájuk hasonlóan tesz a tiszta, otthonos közegért.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!