Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Krisztina körút 26.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 23.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, nappali
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: TV, hűtő, tűzhely, mikró
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Az 1. kerületi Krisztinaváros, Vérmező és Horváth kert közti részen elhelyezkedő Krisztina körút mentén, kibérelhető egy 80.000 forintos bérleti díj ellenében kínált 15 nm-es szoba.

A szoba egy 75 nm-es lakásban van, amely lakás egy három emeletes társasház második szintjén található. Mivel a társasház közös udvaros, így szintenként 5 lakást rejt. A tömb összes lakása közül ez az egyetlen albérlet, a többit saját tulajdonosai használják. Lakáson belül három hálószoba, konyha, fürdő és nappali található. Fürdője sarokkádas, nemrégiben felújított, konyhája étkezős, gépesített, minden alapvető eszközzel felszerelt. Nappalija tágas, vendégszobaként is használható, több férőhelyes tárolókkal bővített. A hálóba beépített szekrény és ágy várja új használóját. Egyedül költözőket várunk, mivel a lakás két szobájának esetében a méretéből adódóan csak egy-egy személy tudja azt használni. A harmadik szobában egy pár lakik, de az Ő szobájuk közel 20 nm-es. A kaució egy havi bérleti díjnak felel meg.

A körút mentén több villamos is közlekedik, illetve a pár házra megtalálható, Alagút utca mentén buszok is választható közlekedési formák. A legközelebbi közért a szomszéd épület aljában található.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!