Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Krisztina körút 25.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Amerikai konyha, fürdő, mellékhelyiség
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 16 nmGépek: sütő, gázlap, vízforraló, hűtő, klíma
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A Főváros legszebb kerületében, ahol látnivalók tömkelege gyorsan megközelíthető, gyönyörű, rendszeresen karbantartott lakás, egyik szobája várja új lakóját.

A Budát átszelő Krisztina körúton megtalálható ez a régi stílusú társasház, ami a küllemi jegyeinek megtartása ellenére szép állapotú, rendszeresen karbantartott, teljesen jól funkcionáló épület. Közvetlen a körúton buszok és villamosok járnak, melyek nagy segítségek a Fővároson belüli közlekedésen.

Pár megállóval a Széll Kálmán térre lehet eljutni, ahol metró is igénybe vehető. Pár utcán belül fellelhető a Vérmező, a Városmajor, a Millenáris, illetve számos kis üzlet, mint például dohánybolt, ABC, gyógyszertár, piac, optika, éttermek, kávézók, antikvárium, stb. Az épület második emeletén megtalálható ez a 2 szobás albérlet, amelynek központi része az amerikai konyha, amely nagy alapterületével, berendezéseivel remek kikapcsolódási helyszín lehet. A konyha, akár a mindennapi főzésre is alkalmas, ezt berendezései segítik. Benne 2 fős étkező, konyhai kis és nagygépek, kanapé lett elhelyezve. A mellékhelyiség a fürdőszobától külön kapott helyet, ezzel is az együttélést könnyítve.

Szobái férfi és nő bérlő számára is egyaránt megfelelő, berendezése során erre ügyeltünk. A szobákon kívüli tereken egy 25 éves fiatal hölggyel kell osztozni az új bérlőnek. Akár párok is költözhetnek a szoba kapacitásának köszönhetően.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!