Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Középtemető utca 6.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 91.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 21.000 FtBelmagasság: 3m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 18 nmGépek: TV, sütő, főzőlap, mikró, hűtő
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest külkerületében ami inkább hasonlít egy kis városhoz, mint a Főváros részéhez párok számára szoba kiadó.

A Vecsési útról nyíló Középtemető utcában egy csodás, szép kerttel rendelkező családi ház egyik szobája vált azonnal költözhető állapotúvá. Az ingatlan körül csak kertes házak vannak, melynek látványa, otthonos érzetet biztosít az egész környéken. A környező utcákban leginkább törzsgyökeres soroksári lakosok, akik nagyon szívesen segítenek az új beköltözőknek az eligazodásban. Rendkívül barátságos, közvetlen emberek, mely jellemzők maga a kerületre is igazak.

10 perc sétával Soroksár központja, a hősök tere elérhető, ahol SZTK, optika, drogéria, OTP, cukrászda, kifőzde és patika is megtalálható. Ennek egyik oldalán húzódik a Grassalkovich út, amin rendszeres hév és buszjárat jár menetrend szerint, amelyeket igénybe véve a közvágóhíd 10-15 perccel elérhető. Ezen út túloldalán posta, hentes, vegyiáru bolt, Sberbank, pékség, gyrosos, iskola található.

Az ingatlan két szobás, amelyek közül az egyikben jelenleg egy 30 éves nő él, illetve zuhanyzós fürdőszobát, ahol a wc is megtalálható, illetve egy négyfős étkezővel és egyedi konyhabútorral rendelkező, gépesített konyhát is rejt.

A környéken nehezen lehet jó albérletet találni, ezért ha megtetszett az ingatlan jelezze mihamarabb, nehogy elvigyék az orra elől.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!