Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Kövér Lajos utca 20.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 18.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 12 nmGépek: mosogatógép, gázlap, hűtő, mikró, sütő, kenyérpirító
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Zuglóban bútorozott szoba kiadó egy fő részére.

A 14. kerületi Kiszugló részen 12 lakásos társasház legfelső emeleti, közel 100 nm-es lakásában található ez a 12 nm-es, azonnal beköltözhető állapotú szoba. Az albérlet utcájában leginkább társasházak épültek, amik közül az egyik három plusz egy szintesben található ez a társ albérletként működő. 100 nm-es alapterületben található 4 darab hálószoba, egy konyha és egy fürdőszoba. Jelenleg két fiú és egy lány lakó él benne, akik fiatalok, dolgos, kedves bérlők.

Az ingatlan hangulatát a nyugalom és kiegyensúlyozottság jele képezi. Új bérlőnk szeméjében szeretnénk olyan fiatalra találni, aki tud közösségben élni, normál, nappali életvitelt folytat, káros szenvedélyektől mentes és környezetére igényes. A lakás konyhája az étkezővel közös, fürdőszobájában pedig zuhanyzó, wc, mosdó található. A szobák zárható helyiségek, amiknek a falai fehérek, padlói pedig laminált parketta.

Mindegyikben ágy, szekrény, asztal található. Havi bérleti díja 70.000 forint per hó plusz rezsi. A legközelebbi közért egy Aldi, aminek környékén étterem, fitness termek, stb található. Közlekedés szempontjából a Nagy Lajos király útja, a Thököly út és a Mogyoródi út közelsége előnynek számít, hiszen ezeken sűrű mentrendes, belvároson belül közlekedő eszközök járnak.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!