Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Kövér Lajos utca 12.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja:  95.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 16.500 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 16 nmGépek: Hűtő, mikró, gáztűzhely
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Kiszuglóban szoba kiadó.

A nagy lajos király útja és Hungária körút között található, Mogyoródi útról nyíló Kövér Lajos utcában, 2002-ben teljes körűen felújított társasházban szoba kiadó. A Japánkert és a Postás pálya között található az ingatlan, amiket leszámítva is rengeteg zöld terület fekszik a környéken. Közelében Aldi, OBI, MCDonald’s és rengeteg oktató központ helyezkedik el. Pár megálló megtétele után rengeteg üzlet, bevásárlóközpont, étterem, ruhabolt, posta, italozó, szakszervíz, magánrendelő, kórház, edzőterem és cukrászda is megtalálható.

Ez az egyedi külsővel rendelkező társasház összesen 8 lakást rejt magában, az albérlet a második emeleten fekszik. Az épületet elkerített, saját kertrész veszi körül, amelyen belül ugyan parkolási lehetőség nincs, de a lakóközösség által használt szemeteseknek külön tároló lett kialakítva az épületen kívül. Minden lakáshoz tartozik postaláda, kapucsengő és az épület mögött bicikli tároló is. A lépcsőháza kulturált, rendszeresen tisztán tartott, melynek tisztaságát minden bérlő köteles fenntartani.

Az összesen 3 szoba, a zuhanyzós, wc-s fürdő és az étkezővel felszerelt konyha 65 négyzetmétert foglal el. A lakás jelenlegi lakói egy 24 éves fiatalember, illetve egy 28 éves eladó hölgy. Ahogy az itt lévő, illetve más bérlő nélkül maradt szoba is teljesen berendezett, mely alatt értendő ágy és szekrény.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!