Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Kövér Lajos u. 26

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 28.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 12 nmGépek: mosogatógép, gázlap, hűtő, mikró, sütő, kenyérpirító
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Zuglóban, a 14. kerület Kiszugló részén, egy 12 lakásos társasház legfelső emeletén található, közel 100 négyzetméteres lakásban kiadó egy 12 négyzetméteres, bútorozott szoba két fő részére. A társasházak által jellemzett utcában helyezkedik el ez a 4 hálószobás, egy konyhás és egy fürdőszobás lakás, ahol jelenleg két fiú és egy lány lakó él, akik fiatal, dolgos és kedves bérlők.

A lakás atmoszféráját a nyugalom és a kiegyensúlyozottság határozza meg. Az ideális új bérlő olyan fiatal személy, aki képes közösségben élni, nappali életvitelt folytat, mentes káros szenvedélyektől és igényes a környezetére. A konyha és az étkező egy légtérben található, a fürdőszobában zuhanyzó, WC és mosdó áll rendelkezésre. A szobák zárhatóak, fehér falakkal és laminált parkettával rendelkeznek, és mindegyikükben ágy, szekrény és asztal található.

A szoba havi bérleti díja 90.000 forint, plusz rezsi. A lakáshoz közel található egy Aldi, valamint éttermek, fitnesztermek és egyéb szolgáltatások. A kiváló közlekedést a Nagy Lajos király útja, a Thököly út és a Mogyoródi út biztosítja, ahol sűrű menetrend szerint közlekednek a belvárosi járatok, így a lakás kiválóan elérhető a város többi részéből is.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!