Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Kővágó utca 10.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 105.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 16.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 0 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 20 nmGépek: mosógép, mosogatógép, vízforraló, gázlap, rezsó, sütő, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

  1. kerbe lakótelepi szoba kiadó.

A Sibrik Miklós úttól gyalog mindössze 6 percre található 10 emeletes tömbökkel körbevett, úgyszintén 10 emeletes tömbben, 5  emeleti albérletem, egyik szobáját kínálom kiadásra. A környéktől eltérően, ennek az épületnek az aljában nincsenek üzletek, aminek köszönhetően az utca és annak környéke csöndes, kisebb-nagyobb terekkel körbevett lakótelep. A kerületet átszelő Sibrik Miklós útnak köszönhetően, a környék forgalma gyér, az üzletek leginkább ott találhatóak.

Erről az útról rengeteg busz halad el napközben, óránként is, melyek biztosítják a gyors közlekedést, egészen a Maglódi útig, ahonnan nemcsak busszal, de villamossal is lehet folytatni a közlekedést, egészen az Örs vezér térig vagy a Hungária körútig. Közvetlen közelében dohánybolt, cukrászda, Luxe áruház, fitness park, pékség, bár, optika és az Újhegyi közösségi ház is megtalálható. a 20 nm-es hálószoba, a három hálószoba közül a legnagyobb, így, akár párok is kibérelhetik, ellentétben a másik két szobával, melybe kisebb méretéből adódóan, egyedülállók költöztek.

A háló rengeteg pakoló hellyel, kétszemélyes ággyal, étkező és íróasztallal, és egyedi stílusú álmennyezettel rendelkezik. Fürdőszobája zuhanyzós, wc-s, ahol a mosásra is lehetőség van. Konyhája gépesített, étkezési eszközökkel, konyhai elektronikákkal berendezetttek.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a hirdetésünk, keressen a megadott elérhetőségek egyikén.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!