Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Koszorú utca 29.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 16.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, nappali
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: sütő, főzőlap, vízforraló, kávéfőző, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Józsefvárosban szoba kiadó!

Három emeletes, régi építésű társasház, legfelső szintjén található albérletembe keresem új szoba bérlőimet, akik vigyáznak a lakás tisztaságára, berendezéseinek épségére. A környék nyugodt, jól frekventált hely, ahol számos üzlet, étterem, optika, háziorvos, gyógyszertár, szórakozóhely, ruhabolt, élelmiszerbolt, fitness terem, dohánybolt, barkácsbolt, Spar, papírbolt, illetve a Mátyás tér is megtalálható.

A Baross utca, melyről az ingatlan Koszorú utcája nyílik, Pesten közismert út, mert Pest legkülső kerületéből indulva egészen a legkisebb Múzeum körúti körgyűrűig húzódik. A Baross utcának köszönhetően buszok és villamosok vehetők igénybe a Fővároson belüli gyors közlekedés érdekében. Ezek egészen a belvárosig haladnak, így a saját autó megléte sem fontos. A kerület ezen része nyugodt, biztonságos, leginkább gyermekes családokkal lakott.

Leginkább csak társasházak találhatóak itt, melyek régi építésükből kifolyólag rendszeres karbantartást igényelnek. Az albérlet épületének esetében erre a célra, egy megbízott cég végzi a munkálatokat. A három szobás lakás az épület tetőteréből 80 nm-t foglal el, melynek a szobáin kívül, igényesen berendezett, világos konyhája, és zuhanyzós, wc-vel közös helyiségben található fürdőszobával rendelkezik. A háló akár pároknak is tökéletesen alkalmas, de nem csak kifejezetten ilyen bérlőkre számítunk.

Ágy, szekrény, komód áll az új lakó/lakók rendelkezésére. A másik két szobát hölgyek bérlik, akik kerületen belül folyamatos műszaki beosztásban, állandó munkával rendelkeznek.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!