Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Kossuth Lajos utca 85.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 30.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Amerikai konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: mosogatógép, kávéfőző, hűtő, TV, tűzhely, sütő, mosógép
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

  1. kerületben kétszobás, társ albérleti hálószoba kiadó!

A négy emeletes panel épület, a kerületben az egyik legnagyobb forgalommal rendelkező Tátra téri piac közelében található. A Kossuth Lajos utca több busz vonalának helyszíne, melyek megállói az ingatlantól mindössze 50 m-re találhatók. A buszt igénybe sem kell venni, ha élelmiszerboltba, optikushoz, háziorvoshoz, gyógyszertárba, dohányboltba, henteshez, pizzériába, kávézóba, fodrászkellék boltba vagy csak a Pesterzsébeti piacra szeretne eljutni valaki.

Az 50 nm-es, teljes területtel rendelkező lakás az épület 4 emelete közül a harmadik szinten megtalálható. Ezen a szinten az albérleten kívül még kettő ingatlan van, amik mindegyike család által lakott. Nemcsak a szomszédok normálisak, de az épület összes lakója összetartó, segítőkész közösséget alkotó személyekből áll. A lakáson belül kettő hálószoba van, ami ugyanúgy, mint a közös helyiségek is, bútorozova vannak. A fürdőszoba tartalmaz tusolót, wc-t, mosógépet és cirkót.

A konyha egyben az étkező is, aminek megjelenése modern, fiatalos és a benne megtalálható eszközök, illetve gépek segítségével könnyen használható tisztán tartható. A kiadó szoba 15 négyzetméter, amibe lehetőség van párok lakhatására is. A lakhatás azonnal megkezdődhet, amint a szerződés aláírása megtörtént.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!