Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Kossuth Lajos utca 55.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 16.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 0 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 24 nmGépek: Sütő, főzőlap, mikró, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 2 db 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Csepelen szoba kiadó!

Budapest XXI. kerülete, Csepel Sziget. Az ingatlan ezen a szigeten megtalálható, egy csendes lakótelepnek egyik legtisztább épületén belül, annak a harmadik emeletén.

Csepelen belül közlekedés szempontjából buszok, villamosok és hév áll az utasok rendelkezésére. Az ingatlanhoz legközelebb busz és hév megálló van, melyek mindegyike gyorsan juttatja át az embert a Duna túloldalára. Mivel az ingatlan Csepel belvárosának minősülő környéken található , így a kisebb bevásárlások vagy hivatalos ügyek intézése esetén nem szükséges tömegközlekedést igénybe venni.

Közelben Spar, Aldi, kormányablak, Lidl, Reál, Penny, pár utcával odébb Posta, piac, kifőzde, kórház és zöldséges. Az ingatlan szobáját, akár párok részére is kiadjuk, hiszen a nagy 24 nm-e 2 fő számára kényelmes életet nyújt. Mindhárom hálószoba külön bérleti szerződésen fut, mindegyiket minimum egy évre lehet igényelni. A másik két szobában, két fiatal ember él már egy ideje, akik szeretik a lakást, megismerték a környéket. Velük a tágas konyhán, fürdőn és mellékhelyiségen kell osztozni, melyek mindegyike berendezett, zárható.

Az, akár azonnal költözhető háló, 2 db 90×200-as ágyat, ruhásszekrényt, komódot és székeket rejt magában. Igény esetén ezek számát tudjuk még bővíteni. További kérdésre szívesen válaszolok teleonon.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!