Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Kossuth Lajos utca 46.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 89.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 21.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: amerikai konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: hűtő, mosógép, mikró, mosogatógép, sütő, főzőlap, kenyérpirító, vízforraló
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Pesten, a 18. kerületi Kossuth Lajos tér közelében kiadó, egy 15 nm-es szoba, amit akár ketten is bérelhetnek. A szoba berendezett állapotban, minimum 1 évre kiadó, amit megelőzően egy havi bérleti díj összegét kell kaució gyanánt megfizetni. A lakás, egy összközműves ingatlan, amiben a melegvízről gázcirkó gondoskodik, ahogy a lakás fűtéséről is. Ez annyiban könnyíti a rezsit, hogy mivel csak két szobás a lakás, így mégsem egetverő az összes kifizetnivaló. Az ilyen albérletekban, ahol a szobákat lehet kivenni, ez minél kevesebb a szobaszám, annál több költséget jelent, de nálunk nem!

A másik szobát most, egy fiatal pár bérli, akik több, mint 1 éve laknak nálunk. Ezidő alatt bizonyították megbízhatóságukat, segítőkészégüket és rendezett mindennapjaikat.

Az amerikai konyha tágas, világos, egyben nappali, méretes étkező és teljesen felszerelt konyha is. Itt ezek használatához szükséges eszközök is jelen vannak, amikről így már nem kell a lakóknak gondoskodniuk. A fürdőszoba hatalmas káddal, WC-vel és nagyobb méretű mosdóval megtalálható.

Ha felkeltette érdeklődését az itt bemutatott szoba, kérem jelentkezzen a megadott telefonszámon, a nap bármely szakában!

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!