Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Kosárka sétány 1.

 

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 110.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 19.000 FtBelmagasság: 3m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 18 nmGépek: Hűtő, TV, mikró, főzőlap, vízforraló, kenyérpirító
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 9. Kerületében társasházi szoba kiadó.

Az ingatlan a Gyáli úttal párhuzamos Epreserdő utcából nyílik, ahol az épületek legtöbbje egymástól távol helyezkedik el, lakótelepi hatást keltve, mégis az épületek között tágas, parkos területekkel. Az Epreserdő utca végén az Ecseri út fut végig, amely az Üllői útba torkollik. Ezen utaknak köszönhetően közlekedés szempontjából metró, villamos és buszok állnak rendelkezésre. Üzletek tekintetében meg pedig dohánybolt, lidl, spar, piac, patika, orvosi rendelő, benzinkút és zöldséges is gyorsan elérhető.

Az épületben ugyan lift nincs, de a lépcső feljáró tiszta, rendezett, ahonnan a lakások bejáratai egyből nyílnak. Az albérlet eléréséhez csak az első emeletig kell sétálni, ahol a 110 nm előszobájába lépünk, azután pedig a ház központi részébe a gépesített, tágas amerikai konyhába érkezünk, ahonnan mindhárom háló, illetve a fürdőszoba is külön nyílik, melyek úgyszintén bútorozott, igényesen berendezett állapotban kiadók.

A lakás jelenlegi lakói két húszas éveiben járó hölgy, akik az ingatlan két kisebb szobáit bérlik. A háló, amely a következő hónap elejével költözhető, összesen 18 nm alapterületű, amely akár párok részére is tökéletesen megfelelő.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!