Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Körtvélyes utca 3.

 

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 100.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 22.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: közös költs., víz, áramKözös a többiekkel: konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1  fő lány,0  fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 20nmGépek: gázlap, sütő, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Óbuda hegyvidékén, egy nagy telekkel rendelkező társasház, egyik kis lakásában megüresedett, egy 20nm alapterületű szoba. Olyan bérlők jelentkezését várjuk, akik környezetükre tiszta, csöndes, nyugodt életvitelt folytató, barátságos emberek. Azért írom többesszámban, hiszen a szoba nagyságának köszönhetően, akár párok jelentkezését is várjuk. Jelenleg egy 30éves fiatal hölgy él a lakásban, aki a közeli kisbolt eladója, már több éve. Így számára kifejezetten jó elhelyezkedéssel rendelkezik az ingatlan, mert a munkahelyéig a kerületet sem kell elhagynia. Az ő természetét közvetlen, nyugodt, természetbarát jelzőkkel illetném, aki kiemelkedően megbízható és segítőkész is.

A lakáson belül vele egy fürdőn és konyhán kell osztozni, amik a többi helyiséggel együtt bútorozottak. A konyha ezen felül gépesített is, ami alatt gázlap, sütő, hűtő értendő, a már említett bútorozásba pedig az étkező is ide sorolódik. A fürdőszoba nemrég lett felújítva, aminek köszönhetően egy fiatalos külsőt kapott a mosdó és a zuhanyzó is.

A hálókban próbáltunk a letisztultságra koncentrálni, aminek megfelelően, egy ágy, szekrény és sok más apróbb dekor holmi került elhelyezésre.

A lakás fenntartási költsége nem számottevő, hiszen több lakás is van az épületben és mivel nem egy régi házról van szó, a szigetelése is szinte a legoptimálisabb méretű.

Amennyiben megtekintenék a szobát, hívjanak bizalommal!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!