Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Kőrösi Sándor utca 3.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 110.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 19.000 FtBelmagasság: 3m feletti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 4 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 20 nmGépek: Tűzhely, mosogatógép, hűtő
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Csepelen szoba kiadó.

A 21. kerületi Kőrösi Sándor utcában található 4 emeletes panelban 2. emeleti erkélyes lakás 20 nm.es szobája üresedett meg. A csepeli erdősor részen a Szent lászló utcával párhuzamosan húzódó, csendes, parkokkal körbevett, sok parkolóval rendelkező, nyugodt kis utcában található az épület.

Az utca végén Tesco, nem messze pizzéria,  kozmetika, cukrászda, Spar, ruhabolt, iskola is fellelhető. A tömb előtti kis parkban, mely akár esti sétára is alkalmas, esetleg dohányzó bérlőink is csak itt tudnak cigarettázni.

Az épület minden lakásához tartozik erkély, mely az albérlet esetében a konyhából nyílik. Az épület minden ingatlana az átlagosnál nagyobb alapterülettel rendelkezik, a szóban forgó is 130 négyzetméter, melyen belül 4 tágas hálószobával, fürdővel és konyhával rendelkezik. Ezek mindegyike bútorozott, mely a szobák esetében ágyat és szekrényt, a konyhában pedig az étkező, elektronikai eszközök és egyedi konyhabútor értendő.

Csepel ezen részén a tömegközlekedést figyelembe véve buszok állnak rendelkezésre, melyekkel 2 megállóval Csepel belvárosa elérhető. Jelen ingatlan esetében, akár párokat is szívesen várunk, hiszen akár két fő részére is elegendő mozgástérrel rendelkezik a bérelhető szoba.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!