Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Kőrösi Csoma Sándor út 27.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 100.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 28.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 18 nmGépek: mosógép, mikró, sütő, főzőlap, hűtő, vízforraló
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Az 1.5 szobás lakás az ország egyik legforgalmasabb útja mentén található, Budapest 10. kerületében. Az ingatlan második emeletén található, és a szoba kényelmes 18 négyzetméteres alapterülettel rendelkezik. Az enteriőr fiatalos és otthonos, két személy számára ideális. Az ágy kényelmes és funkcionális, fiókokkal és polcokkal rendelkezik. A tágas szekrény tükrös ajtókkal és sok helyet kínáló belső kialakítással rendelkezik.

Az íróasztal és az irodai szék kényelmes munkateret biztosítanak. A lakásban található modern, energiahatékony gépekkel felszerelt konyha és a kádas fürdőszoba a lakók között osztozva használható. Az ingatlan összes közművel rendelkezik, és a környéken további hasonló lakások találhatók. A lakótársak kedves és pozitív személyiségek. Az épület előtt közvetlenül buszok és villamosok állnak meg.

 

Budapesten széles választékban kínálunk kiadó szobákat, legyen szó a belváros vibráló életéről vagy egy nyugodtabb, zöldövezeti környékről. Weboldalunkon megtalálod a főváros különböző kerületeiben elérhető szálláslehetőségeket. Minden szobát alaposan ellenőrzünk annak érdekében, hogy biztosítsuk a megbízhatóságot és a minőséget. Böngészd át kínálatunkat, és találd meg a számodra ideális szállást Budapesten!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!