Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Korong utca 38.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 16.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban:2  fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 12 nmGépek: hűtő, mosógép, szárítógép, mikró, főzőlap
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Zuglóban 12 nm-es szoba megüresedett.

Zugló egyik csöndes, mégis központi részén található az albérlet, ami abból ered, hogy pár megállóval elérhető a Nagy Lajos Király útja az M3 bevezető, a Hungária körút és a Thököly út is. Ezeken az albérletet körülvevő utakon, mid tömegközlekedéssel, mind pedig személygépjárművel jól lehet haladni, illetve ezeket igénybe véve Pest bármely kerülete egyenes úton elérhető. Ezek majdnem mindegyikén járnak buszok és villamosok, amikkel a dugó nem feltartóztató tényező.

A környező utcákban a híres Uzsoki Kórház és annak különböző épületei kaptak helyet, illetve Egészség centrum, patika, virágbolt, CBA Prima, abc, papír írószer bolt, Spar, cukrászda és a Bosnyák téri piac is megtalálható. Pár utcát kell sétálni, hogy az ember a Városligethez érkezzen, ahol számos kikapcsolódásra alkalmas hely fellelhető. A két emeletes társasháznak első emeletén található ez a 63 nm alapterületű, fiatalos lakás. A lakás három szobájából kettőt életvitelszerűen használnak, az egyikben egy 24 éves fiú, a másikban pedig egy 27 éves lány él.

Velük a hálókon kívül minden helyiségen osztozni kell, melyek ugyanúgy, mint a szobák is gépesített, bútorozott helyiségek. A szobában egy nagy szekrény és egy kényelmes ágy került berendezésre. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségek egyikén.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!