Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Könyvtár utca 14.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 18.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Amerikai konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: hűtő, főzőlap, sütő, mikró, vízforraló
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 16. kerületében, családi házas közegben igényesen felújított szoba kiadó.

Az ingatlanra, akár párok jelentkezését is várjuk, hiszen a kialakításának és alapterültének köszönhetően, kényelmes otthona lehet, akár 2 főnek. Az utcában leginkább modern frissen felújított vagy már felújított ingatlanok vannak, de mindegyik esetében rendszeresen karbantartott, gondozott.

Az épület kettő lakást foglal magában, melyek közül az albérlet 90 négyzetmétert vett el. A 90 négyzetméteren 3 hálószoba, fürdőszobák és egy kényelmesen használható amerikai konyha rejlik. Nemcsak a bútorokat cseréltük le és az elektronikákat, hanem mindkét fürdő, illetve a konyha burkolata is felfrissült, grátiszként pedig a fényekkel játszva takarékos, mégis modern megvilágítás kapott. Mind a 3 hálószoba esetében modern és külön-külön egyedi stílus található, melyekben a közös a praktika és a helymegtartás került előtérbe. Minden része otthonos, fiatalos, könnyen tisztán tartható. Költözés esetén bútor megléte nem mérvadó, hiszen minden alapvető felszereléssel ellátott.

Az akár azonnal költözhető ingatlantól 10 perc sétával megközelíthető a Havashalmi Futópark, a Sashalmi kilátó,a  Sashalmi piac, háziorvosi rendelő, fogászati rendelő, iskolák, élelmiszerboltok, hentes és posta is.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!