Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Komócsy utca 20a.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: amerikai konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak:1  fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 18 nmGépek: hűtő, mikró, sütő, főzőlap, vízforraló, kávéfőző, tv
Saját fürdő a szobán belül: vanÁgy mérete: 2db 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:
A Főváros 14. kerületében, Zuglóban saját fürdős hálószoba kiadó jutányos áron egy szoba. Zugló egy olyan külkerülete a Fővárosnak, ami a központtól rövid idő alatt megközelíthető rész. Hiába a külkerületi elhelyezkedés, számos neves út számára ad helyet, amiknek köszönhetően rengeteg üzlet, közlekedési csomópont megtalálható. Mivel ennyire közkedvelt része lett Pestnek, tömegközlekedését is kénytelenek voltak több fajta eszközzel, illetve sűrűbb menetrenddel fejleszteni.

A Nagy Lajos király útja az ingatlan utcájának végén megtalálható, ahol buszok és villamosok is rendszeresen közlekednek. Ezek segítségével az Örs Vezér tér, a Kerepesi út és az M3 bevezető is pár megálló megtételével elérhető. Zugló folyamatosan fejlődő rész, ahol törekszenek a kerület tisztán tartására, minél több zöldterület kialakítására. Közelben fellelhető a Csömöri úti edzőpálya, konditerem, illetve az elengedhetetlen üzletek különböző változatai, például dohánybolt, pizzéria, gyrosos, kifőzde vendéglő, orvosi rendelő söröző, pub, italozó és posta, kormányablak, illetve a Bosnyák téri piac is.

Az épületen belül 70 nm-t foglal el ez az albérletként működő lakás, ami két normál méretű, bútorozott hálóval, illetve egy tágas amerikai konyhával rendelkezik. Mindkét hálóhoz saját zuhanyzós, wc-s, mosdós fürdőszoba került kialakításra. Ennek köszönhetően csak az amerikai konyha az, amin a lakásban élőknek osztoznia kell.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!