Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Komáromi utca 5.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 18 nmGépek: sütő, főzőlap, mosógép, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 16. kerületében különálló családi házban fiatalos szoba kiadó!

Az épület az elmúlt 5 évben épült, előtte egy régi típusú családi ház állt itt. Az ingatlan megvásárlását követően, teljesen újjáépítettük, arra egy nagy 120 nm-es családi házat húztunk. Első perctől fogva társ albérletként szerettük volna, hogy üzemeljen, így már a kezdetekkor eldöntöttük, hogy minimum 4 szobája lesz. Jelenleg 3 fiatal lakja, két lány és 1 fiatalember, az ő szobájuk is hasonló alapterületű 15-20 nm közöttiek.

A szobák nagy része ellenére minden helyiség tágasra sikerült, ami leginkább az étkezővel egybekötött konyhára igaz. Mi úgy gondoltuk, hogy 4 felnőtt embernek a kényelmes mindennapokhoz, minimum kettő fürdőszoba szükséges, így két, egymástól teljesen külön megtalálható zuhanyzós, wc-s fürdőszobát terveztünk. Ahogy a hálók, úgy a konyha és a fürdők is bútorozottak, amik berendezése során próbáltuk a mindennapi használatot könnyebbé tenni, megalapozni.

A hálókba minden lakó kiköltözését követően új ágyat rakunk, de ezen kívül asztal és nagy gardróbszekrény is helyet kapott. Az utca hangulata kertvárosias, amin egy rövid séta alkalmával utunkba esik Masszázs sziget, uszoda, pizzéria, fitness terem, Spar, benzinkút, dohánybolt, gyrosos és a tömegközlekedést használók számára rövid sétával elérhető a 146-os és 244-es buszjáratok is.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!