Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Koma utca 5.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban:1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban:3  fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 19 nmGépek: mosógép, gázlap, sütő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 13. kerületében a Béke út és a Váci út között a Koma utcában megtalálható kétlakásos családi házamban szoba kiadó.

Az ingatlan földszintjén fekszik az albérlet, mely 4 szobával, 1 fürdővel, 1 konyhával osztja fel a 130 nm-es alapterületet. A tetőtérben egy fiatal pár bérlőink laknak külön lakásban, akikkel az ingatlan kertje közösen használható. Lakáson belül a konyhán és fürdőszobán kell osztozni a többi bérlővel, akik jelen esetben 1 fiú és 2 lány. Rendkívül dolgos, megbízható, közvetlen 20-30 év közötti fiatalok. A lakás takarítása, éppségének megörzése a bérlők feladata. Alapvető bútorokat elhelyeztünk mindenhol, így beköltözés során ezekre sincs gond. Konyhai evőeszközöktől kezdve a nagyobb elektronikákon át egészen a szoba lakhatásához elengedhetetlen bútorokig minden megtalálható. Elsősorban diákok jelentkezését várjuk, akik tiszteletben tartják, hogy lakáson belül a dohányzás nem megengedett, oda kisállat, gyermek nem hozható. A költözés akár a szerződéskötést követően azonnal megejthető.

Az ingatlan elhelyezkedését tekintve 10 perc tömegközlekedéssel a Váci út, a Róbert Károly körút, a Lehel utca elérhető, amelyek segítségével Pest ezen oldalán bárhová gyorsan el lehet jutni. Közelében sportközpont, Gyermek tér, József Attila tér, illetve számos élelmiszerbolt, hentes, zöldséges, lidl, dohánybolt, vegyiáru bolt, posta és gyógyszertár is megtalálható.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!