Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Kolozsvári utca 64.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 130.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 18.000 FtBelmagasság: 3m feletti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 20 nmGépek: TV, Hűtő, Sütő, főzőlap
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Csepelen szoba kiadó.

Csepel belvárosától nem messze a kerületbegy kevésbé nyüzsgő részén a Kolozsvári utcában kétlakásos társasházi szoba kiadó. Csepel kertvárosának szélén húzódik ez az utca, így a kikapcsolódásra alkalmas kávézók, éttermek ehhez még közel vannak. A biztonságos sètálás is megoldható a környező utcákban, de a Rákóczi-kert is remek választás. Pár utcára innen Spar Szupermarket, pékség, gyógyszertár, Major ABC, posta, iskola, hentes és benzinkut is található.

Az épület azon lakása, melyben az azonnal költözhető kiadó háló található a földszinten terül el a maga kis 75 négyzetméterével. A 3 szoba közül a bérlő nélkül maradt 20 nm-es a legnagyobb, melynek ablaka a hátsó udvarra néz. A másik két szobában, 2 fő lány él, akik kerületen belül tanulnak és az iskola mellett diákmunkát végeznek. Velük kellene osztozni a zuhanyzós, wc-s fürdőn, illetve az étkezővel egybekötött konyhán, ahol minden a konyhából elengedhetetlen technika megtalálható, illetve a napi használatához elengedhetetlen eszközök is. És ezeken kívül egy nappali is, ami vendégek fogadására vagy csak a bérlők együttes idő töltésére is alkalmas.

Szobáink stílusosan, minden igényt kielégítve berendezettek, ami akár férfi akár női vagy esetleg párok bérlése esetén is otthonosak.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!