Ársáv: 50.000 Ft - 80.000 Ft között

Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Kolozsvári utca 26.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 29.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Amerikai konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 8 nmGépek: főzőlap, mikró, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 200X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Galériás, bútorozott szoba kiadó a 21. kerületben!

A 21. kerület Csepel, az ingatlan pedig ezen belül a kertvárosi részen megtalálható. A kétszobás lakás a ház hátsó részén terül el, melyhez külön bejárat vezet az udvar felől. Jelenleg ebbe a bérleménybe egy 27 éves fiatal takarítónő él, akivel az újonnan beköltözőnek meg kell osztoznia a lakás amerikai konyháján és fürdőszobáján. Akár párok is kivehetik ezt az ugyan kicsi, de a galériának köszönhetően két fő számára megfelelő méretű szobát.

A galérián fent kifejezetten csak a hálórész található, ami egy méretes 200×200-es ágyat jelent. Ez alatt került berendezésre egy nagyobb gardrób és egy ablak elhelyezett íróasztal. A szoba zárható, nyílászárója műanyag, falai homok színűek. A már említett közös területek szintén bútorozottak, ami a konyha esetében kényelmes nappali részt jelent, a konyháéban modern, egyedi méretezésű bútort, energiatakarékos gépeket, az étkezőjében pedig egy elrejthető asztalt.

A fürdőszoba tágas, wc-s, épített zuhanykabinos, szinte mondhatni frissen burkolt. A kertváros ezen részéből körülbelül 250 m kell sétálni Csepel belvárosának megközelítéséhez. Itt Pláza, Aldi, posta, piac, fitness terem, söröző, Spar, Penny, több étterem, egészségház, bankok, gyorsétkezdék, dohánybolt található.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!