Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Kőér köz 26.

 

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 115.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban:1  db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 20.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: közös költs., víz, gázKözös a többiekkel: konyha, fürdő, pince
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 2  fő lány,0  fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.20 nmGépek: tűzhely, hűtő, kávéfőző, tv, klíma
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 200X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Albérlet a X. kerületben!

Budapest egyik ikonikusnak mondható kerületében, Kőbányán, egy megüresedett szobába keresünk egy fix jövedelemmel rendelkező, magára és a környezetére adó albérlő társat. Az ingatlan egy sorház 100m2-es lakása, külön bejárattal és egy kis kerttel. A ház ugyan közel helyezkedik el a főúthoz, mégis egy kis csendes, rendezett mellékutcában van, ahová a mindennapi zajok, nem hallatszódnak be.

Parkolási lehetőség az utcán mindig van. De ha esetleg nem rendelkezik személygépjárművel, nagyjából 5 perc sétával el lehet érni a legközelebbi buszmegállót, ami pillanatok alatt elviszi Kőbánya Alsó állomásra, ahonnan megannyi lehetőség kínálkozik a további utazásra. A mindennapi bevásárlásra ugyancsak itt nyílik lehetőség többek között, Itt található egy Spar, kínai boltok. De ha más felé orientálódna az ember, akkor a Maglódi úton lévő nagy kínai bazárba is olcsón bevásárolhat. Ha pedig kikapcsolódni szeretne, nem messze van az Óhegy park, ami kiváló sportolási lehetőségek színhelye, vagy, ha komolyabb élményeket szeretne, a Kőbányai pincerendszer is itt található.

A ház a 2000-es évek elején épül és azóta teljes szigetelést kapott, ami a téli fűtési költségeket igencsak lecsökkent, illetve a nyáron is kellemes klímát biztosít a beltérben. De ha mindez nem lenne elég, akkor a klíma berendezésnek köszönhetően tovább lehet növelni a komfort érzetet.  A lakás méreteiből kifolyólag igencsak nagy terekkel rendelkezik. A földszinten kapott helyet egy nagy amreikai konyha, amiben egy elektromos főzőlap sütővel, hűtő és egy kávéfőző található.

Ugyancsak ezen a szinten található egy nagy fürdőszoba, amiben egy épített zuhanykabin, kézmosó, wc lett kialakítva. A szoba a felső szinten van és rendkívül tágas. Még egy nagy gardrób is nyílik belőle. A közös helységek közös használatban vannak két hölggyel. Közülük az egyik a kerületben található logisztikai központban, a másikuk, pedig a belváros egyik pubjában dolgozik. Mindketten normál időbeosztás szerint.

Ha elnyerte tetszését hirdetésünk, kérjük mielőbb jelentkezzen!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!