Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Kléh István utca 10.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 27.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, nappali
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 16 nmGépek: TV, mosogatógép sütő, főzőlap, mikró, kávéfőző, vízforraló, kenyérpirító, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A 12. kerületi Mom park közelében kiadó egy 64 nm-es társasházi ingatlan egyik hálószobája.

Mivel kétszobás, így mondhatni a kisebb esetében van lehetőség az akár pár napon belüli költözésre, aminek során már ágyat, szekrényt nem kell magával hoznia az új lakónak. Az új beköltöző akár két fő is lehet, melynek kihasználtsága esetén sem változik a havi, általunk kért 73.000 forintos bérleti díj összege. A bérleti díjon felül 27.000 forintos rezsivel kell még kalkulálni, amit nem személyre, hanem szobára osztunk el. A másik szobában ketten élnek, egy 23 év körüli pár foglalja. Velük a konyha, fürdő, nappali használata megosztott, amik a szobákhoz hasonlóan alapvető bútorokat már tartalmaznak. A fürdőszoba kádas, ami egyedi kialakításának köszönhetően zuhanyzásra is megfelelő, emellett közvetlen a wc és a mosdó található. A nappali egyedi megjelenésű, ami a lakás legnagyobb területét foglaló helyiség is egyben.

Az ingatlan Kléh István utcájában leginkább az itt vagy a környéken élők fordulnak meg, hiszen ez egy egyirányú utca, ami mellett közvetlen, vele párhuzamosan az Alkotás utca található.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!