Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Kléh István 2.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 100.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 26.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: amerikai konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban:2  fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 0 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.17  nmGépek: mosógép, hűtő, főzőlap, sütő, tv
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A főváros budai oldalán, annak Németvölgyi részén, szoba kiadó, kifejezetten párok részére.

Buda belvárosa az első, illetve a második kerület, ami közvetlen szomszédságában helyezkedik el a 12. Ebben a kerületben is minden megtalálható, ugyanúgy mint a központibb kerületekben, csak szellősebb elhelyezkedéssel. Közvetlen közelben például gyógyászati szaküzlet, gyógyszertár, cukrászda, kormányablak, orvosi rendelő, pékség, dohánybolt, számítógép szerviz, kicsit távolabb pedig a MOM park is megtalálható.

Ezzel az utcával párhuzamosan az Alkotás utca húzódik, ahol buszok és villamosok is rendszeresen járnak a nap minden szakában. Pár megállóra a Budapest-déli is megtalálható, ahonnan országszerte indulnak rendszeres vonatok. Németvölgy határában, a Gesztenyés kert húzódik, ami a reggeli futásra vagy egy könnyed sétára tökéletesen alkalmas helyszín. Az ingatlan 80 nm, melynek egyedi, praktikus és otthonos elrendezése van.

Benne három háló, egy amerikai konyha és egy fürdőszoba található. A hálószobák zárhatóak egymástól független nyílóak. Az amerikai konyha a ház központi része, köszönhetően a nagy területnek, az étkező és a nappali résznek. Ez a helyiség is bútorozott, gépesített, rendszeres használathoz felkészített. A fürdőszoba zuhanyzóval, illetve káddal is rendelkezik, ahol a mosógép ás a wc is helyet kapott.

A szoba két fő részére berendezett, nagy ágy, szekrény és két éjjeli szekrény található benne.

Budapesten széles választékban kínálunk kiadó szobákat, legyen szó a vibráló belvárosról vagy egy nyugodtabb, zöldövezeti környékről. Weboldalunkon megtalálod a főváros különböző kerületeiben elérhető szálláslehetőségeket. Minden szobát alaposan ellenőrzünk annak érdekében, hogy garantáljuk a megbízhatóságot és a minőséget. Fedezd fel kínálatunkat, és találd meg a számodra ideális szállást Budapesten!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!