Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Klapka utca 36.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 18.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 0 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 16 nmGépek: hűtő, sütő, főzőlap, TV
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Kispesten belül, ami Pest 19. kerülete található a Klapka utca, aminek külön álló családi háza kettő szobája közül, az egyik azonnal beköltözhető üresedett meg.

A ház teljes területe 64 nm, aminek fala közvetlen a járdára tekint. Az épület mellett egy kis kapun keresztül lehet bejutni a házhoz tartozó saját udvarba, illetve onnan az ingatlanba. Az ingatlanon belül konyhát és fürdőt lehet a szobákon kívül megtalálni, amiken a jelnleg már itt élő fiatal bérlőkkel kell osztozni. A bérlőnk második éve lakja a házat, ami több szempontból előnyös, így szeretnénk, ha a következő beköltöző is kifejezetten hosszú távon gondolkozna a lakhatást tekintve.

Mi minimum egy évet várunk el, hogy aláírjon, aminek hosszabbítására lehetőség van a szerződés megkötésekor vagy az egy éves időtartam lejártát megelőzően. A szerződésben szereplő hálóba ágyat, fotelt, dohányzóasztalt, széket, éjjeliszekrényt, ruhásszekrényt, TV-t, lámpákat és dekorációs kiegészítőket lehet találni. Fürdője zuhanyzós, wc-s, a közelmúltban felújított. Konyhája gépesített, étkezős, rendszeres használatra berendezett. Ha a beköltözéshez egy hó kauciót kérünk még a személyes megtekintést előre telefonon egyeztetett időpontban tudjuk megejteni.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!