Ársáv: 50.000 Ft - 80.000 Ft között

Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Klapka György utca 4.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 70.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 16.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, mellékhelyiség
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 0 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 13 nmGépek: mikró, sütő, főzőlap, vízforraló, kenyérpirító, hűtő, mosógép, szárítógép
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Újpesten tetőtéri lakás egyik szobája kiadó.

10 lakásos családi ház, Emeleti lakrésze albérletként üzemel. A bérlés nem lakásra értemdő, a szobákat külön lehet bérelni. Napi vagy heti bérlés nem lehetséges, a bérlés időtartama szerződéssel alátámasztva minimum 1 év. Tetőtéri elhelyezkedésèből adódóan az albérlet ahszjos alapterülete 50 nm, aminek két hálójából az egyikben már egy fiatal férfi bérlő él. A lakás esetében a fürdőszoba, mellékhelyiség és a konyha az melyeket az itt élőknek megosztva kell használniuk. A mellékhelyiségben található a mosógép és a szárítógép, a fürdőszoba pedig zuhannyal ellátott. A konyhája teljesen gépesített, rendszeres használatra tökéletesen megfelel.

A szoba is bútorozott, abba szekrény asztal, ágy található, mivel csak 13 nm, így elsősorban csak 1 fő részére szeretnénk kiadni. Eddig egy diákhölgy lakta, aki pár héttel ezelőtt, szerződés lejárta okán költözött ki. Újpest-központjától gyalog mindössze 8 percre található az ingatlan, így ez idő alatt megtalálható buszmegálló, villamosmegálló, illetve metró is. A Váci út sincs olyan messze, így rengeteg üzlet, munkalehetőség és kikapcsolódásra alkalmas hely áll az itt és a környéken élők rendelkezésére.

Nem kell ennyit utazni, ha az ember csak egy ABC-t, vendéglőt, sétára alkalmas parkot, hentest, bioboltot, étkezdét vagy pékséget keres, hiszen ezek a környező utcákban mind megtalálhatóak.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!