Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Kisvárda utca 101.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 100.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 24.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 3 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 10 nmGépek: gázlap, mikró, melegszendvics sütő, mosógép, kávéfőző, vízforraló, sütő, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A Főváros Pesti oldalán, annak egyik külső kerületében, egy 10 nm-es szoba várja új, akár két fő lakóit.

Pest egyik leghosszabban húzódó útjához közel a Pesti úthoz található az ingatlan, ami rengeteg zölddel körbevett, csöndes, barátságos utcában kapott helyet. A környéken ez az egyetlen ingatlan, amely albérletként működik úgy, hogy mindegyik szobáját külön lehet bérelni. Ezzel rengeteg fenntartási költséget lehet spórolni, ami mellett egyedülállóknak amúgy is előnyösebb, hiszen a Főváros riasztó jellegzetességei nem olyan rémítőek, ha több fiatal él egy közös ingatlanban. Jelenleg itt három fiatal nő él, akik közül van, aki a belvárosban és van, aki vidéken dolgozik.

Mindenki mosolygós, megbízható, rendes személyiség, így a lakáson belül uralkodó hangulatot vidám, kiegyensúlyozott, pörgős jelzőkkel illetném. Elsősorban korban hozzájuk illő 20 és 30 életév közötti hölgyek jelentkezésé várjuk, de ezek egyike sem kitétel, Mindannyian régebb óta lakják az ingatlant, így tisztában vannak, a környéken megtalálható összes üzlet, igénybe vehető tömegközlekedési eszköz járattal és munkalehetőségekkel is. Az ingatlanban a sok lakó számát figyelembe véve, két fürdőszobát is kialakítottunk, így választható, hogy az ember melyiket szeretné inkább használni. A konyhában és a hálóban minden berendezést, bútort biztosítottunk. A szobához saját teraszrész is tartozik, ebbe a beköltözés pár napon belül megoldható.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!