Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Kiss Ernő utca 35.

 

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 110.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 14.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: közös költs., víz, áramKözös a többiekkel: konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1  fő lány,0  fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 12nmGépek: tv, hűtő, gázlap, sütő, mikró
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 200X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapesten, a 15. kerületben szoba kiadó. A Szentmihályi útról nyíló Kiss Ernő utcában található lakásunkba keressük új lakóját. Az ingatlan közelében az M3 bevezető található, aminek köszönhetően a belváros rövid időn belül megközelíthető. A bevezető másik oldalán a Pólus Center és az Asia Center is megtalálható, amik kikapcsolódásra, bevásárlásra egyaránt nagyszerű helyszín. Ugyanezen az úton a város felé haladva viszont a Városliget, Hungária körút, Hősök tere is fellelhető. Az ingatlan közvetlen közelében Aldi segíti a gyors vásárlást, így a mindennapok is könnyebbek, hiszen ezért sem kell közlekedni, illetve kevés időráfordítással minden beszerezhető.

Az albérlet, összesen 62nm, amiben 2 szoba van. Az egyik szobában már él, egy 23 éves lány, aki a Pólus Centerben dolgozik, minden hétköznap, alkalmazotti munkaviszonyban.

Vele kellene az új lakónak osztoznia a konyhán, amiben tv, hűtő, gázlap, sütő, mikró, étkező és minden kötelező evőeszköz is megtalálható, illetve a fürdőszoba is közös, amiben zuhanyzó, wc, mosdó lett elhelyezve. Az egész ingatlan otthonos kialakítású, tágas terekkel rendelkezik, amikben akár 3 fő is kényelmesen elfér, így párok jelentkezését is várjuk.

A szoba, ami jelenleg már üres, 12nm, ami ággyal, tévével, szekrénnyel berendezett.

A lakókkal kötött szerződést minimum 1 évre kötjük, illetve lakáson belül állat nem tatható, a dohányzás nem megengedett.

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!