Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Kis utca 6.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 110.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 30.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Amerikai konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 16 nmGépek: sütő, főzőlap, mosógép, hűtő, mikró, vízforraló, kenyérpirító
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A 17. kerületben megtalálható lakótelepek közül az egyik legotthonosabb, mindössze négyemeletes tömbökből álló egyik épülete rejti magában ezt a 64 nm-es lakást.

Az épületnek az egyik legfelső ingatlanja ez, ami pontosan 64 nm, melyen belül két háló, két külön megtalálható fürdőszoba és egy amerikai konyha elosztás van. Ebből a konyhából lehet megközelíteni az összes említett helyiséget, aminek felsorolása lapján kikövetkeztethető, hogy minden hálóhoz külön fürdőszoba is tartozik. Mivel ezek nem a szobákból nyíló helyiségek, így a lakótársak között megbeszéltek alapján felosztott.

A jelenlegi szoba bérlőnk egy 25 éves lány, aki a közeli gyógyszertárban dolgozik, nappali beosztásban. Munkája mellett iskolába is jár, amik mellett az esetleg felmerülő szabadidejét leginkább sporolással tölti. A szoba azonnal költözhető, mérete 16 nm, bérleti díja 75.000 forint. Bútorai ágy, éjjeliszekrény, íróasztal, dohányzóasztal és gardróbszekrény. Mivel a szoba az átlagon felüli mérettel rendelkező, így a lehetőség adott a saját bútor elhelyezésére is.

A Pesti út mindössze 6-7 perc séta távolságra van, aminek ezen a részén cukrászda, gyógyszertár, atm, ruhabolt és gyorsétterem van.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!