Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Kis köz 14.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 95.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 19.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Amerikai konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: Klíma, főzőlap, mikró, mosógép, sütő, TV, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

19. kerületben légkondicionált, kétlakásos családi ház egyik szobája kiadó!

A Nagykőrösi úttól gyalog mindössze 8 percre található Kis köz ad otthont az igényesen felújított, kétszobás lakásomnak. Az épületnek a tetőtere is beépített, abban egy szoba konyha található. Az a lakás külön bejárattal rendelkezik, az alsó, két szobás lakástól független megközelíthető.

A lakás másik szobáját már kiadtuk, abba egy 30 éves nő költözött be az előző hónapban. A bérleményen belül az amerikai konyha és fürdő, amiken osztozni kell vele, ami nem hiszem, hogy nagy problémát okozna, tekintve a munkamániás életvitelét. Ennek a felfogásának köszönhetően elég kevés időt tartózkodik otthon, amitől független egy nagyon kedves, megbízható, környezetére tiszta személy.

Az ingatlan berendezését tekintve az azonnali igénybevételhez szükséges mindennapi használathoz elengedhetetlen gépekkel, eszközökkel szereltük fel. Ezek használatának költségét tartalmazza a bérleti díj összege. A hálókat praktikusan, helysporolósan rendeztük be, bennük ágyat, asztalt, éjjeli szekrényt lehet megtalálni. Az ingatlan az egész területén légkondicionáló biztosítja az otthon töltött idő kényelmét. Tartozik hozzá saját kaputelefon, postaláda és autó beállásra is van lehetőség. Aki mégis tömegközlekedve szeret utazni, annak a környéken számos busz áll rendelkezésre. Kicsit távolabb bolt, étterem, dohánybolt, zöldséges, pékség is található.

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!