Ársáv: 50.000 Ft - 80.000 Ft között

Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Kis-Duna utca 29.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 55.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 20.000 FtBelmagasság: 3 m alatti/feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: mikró, sütő, gázlap, klíma, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Soroksáron annak központi, mégis eldugott részén kiadó egy különálló családi ház, ami nagy belmagasságának köszönhetően a régi építészetet sugallja.

A Főváros XXIII. kerülete egy kisvárosias hangulatú része Budapestnek, melyet a természet szeretők választják otthonuk helyszínének leginkább. A kerület elég fejlett utai jól járhatóak, közlekedése sűrű menetrenddel bíró, közszolgálati szervei dinamikus ügyintézéssel állnak ügyfeleik rendelkezésére. Ebben a kerületben a biztonság az egyik fő jellemző, hiszen a már régóta itt élők összetartó közösséget alkotnak, amelynek hála a környezet biztonságos. Leginkább családi házak megléte jellmezi soroksárt, mégis az alapvető, illetve egy-egy plusz üzlet megtalálható. Az ingatlantól mindössze egy utcára van a Hősök tere, amit névlegesen is a kerület központjának hívnak. Ezt körbeveszi orvosi rendelő, cukrászda, bankok, patika, drogéria, kormányablak, dohánybolt, posta, hentes, pékség, polgármesteri hivatal, gyorsétterem is. A Duna partot az ingatlantól csak egy utca választja el, ahol a kerület számos kikapcsolódásra alkalmas helyet, üzletet alakított ki. Edzésre, sétákra, hangulatos ebédekre, focizásra, futásra alkalmas saját Tündérkertet építettek, ahol nemcsak a felnőttek, hanem a gyerekek is megtalálják a számukra megfelelő elfoglaltságot.

A 75 nm-es ingatlan három szobát, konyhát, fürdőt tartalmaz, melyek közül két hálóban egy-egy fiatal bérlő éli mindennapjait. Az ingatlan csak bútorozva kiadó, bérléshez egy hó kaució szükséges.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!