Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Kinizsi utca 104.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 84.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 28.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban:1  fő
Szobán belüli férőhely: max.1  főLakótársak: 1 fő lány,0  fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.15  nmGépek: sütő, főzőlap, mosógép, hűtő, mikró
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Pest XV. kerületében, 15 négyzetméteres szoba kiadó, egy fő számára!

Az 55 négyzetméteres albérlet szobái ebben az esetben külön szerződéssel bérelhető, minimum egy éves időtartamra. A szobák szerződései azonos időben járnak le, így a másik szobát már lefoglaló fiatal lány is új beköltözője lesz az ingatlannak, melyben a konyha és a fürdő helyiségek minősülnek közös területeknek. Ezek a szobákkal azonos módon teljesen gépesített, bútorozott állapotúak. A kiadó szoba mérete 15nm, amiben egy ágy, szekrény, éjjeliszekrény már jelen van, amik szinte újak, hiszen a nemrégiben megejtett padlóburkolat cseréjét megelőzően lettek vásárolva. A zuhanyzó egyben a WC helyiség is, a konyha pedig gépekkel, étkezővel megtalálható. A lakás területe 55 nm, amiben mindkét szoba azonos méretű.

A szoba elfoglalása a foglalói szerződés megkötését követően, pár napon belül megejthető, amikor a kaució letételén túl, az első havi bérleti díj megfizetése is megvan.

A szerződéseinket csak is hosszú távra kötjük, ami pontosan egy évet jelent. Közelbe gyógyszertár, fitness terem, közért, dohánybolt, ruhabolt, pékéség, söröző és vegyeskereskedés.

A közelben az 5, 25 buszjáratok közlekednek, a közlekedés haladós, gyors.

Szoba kiadó Budapest keresésedre weboldalunkon számos lehetőség közül választhatsz, legyen szó a város pezsgő központjáról vagy a nyugodtabb környékekről. Gondosan ellenőrzött szobáink biztosítják a megbízhatóságot és a kényelmet, így nyugodtan élvezheted budapesti tartózkodásodat. Válogass kínálatunkból, ahol biztosan megtalálod azt, ami minden szükségletedet kielégíti.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!