Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Keve utca 64.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 100.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 18.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: Hűtő, mosogatógép, gázlap
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 3. kerületében, annak a Csillaghegy és Római Fürdő közötti részén található ez a 3 lakásos családi ház, mely saját, elkerített udvarral, festői környezettel rendelkezik.

Autó beállási lehetőség adott, ezt akár udvaron belül vagy az utcán is lehet kivitelezni. A belvárosba vezető Szentendrei út 5 perc gyaloglással megközelíthető, mely pont annyi időt vesz igénybe, mint a Duna elérése. Buda külkerületei közül ez az egyik legtermészetközelibb hangulatú, mely talán abból adódik, hogy minden ingatlanhoz normál méretű telek tartozik, illetve a belváros nyüzsgése sem érezhető. Aki nem rendelkezik saját autóval, annak a Szentendrei út túloldalán végighaladó hév, illetve ezen az úton és a környező utcákban is rendszeres járatokkal rendelkező busz áll rendelkezésére.

Bevásárlás esetén még ezek igénybevétele sem szükséges, hiszen a Lidl, az Aldi és a Spar is kényelmesen, gyalog is rövid idő alatt megtalálható. Plázákban ugyan a környék nem bővelkedik, de a Csillag Center elég sok üzlettel rendelkezik.

Kikapcsolódás szempontjából választható a közeli Teniszakadémia, a Római Strandfürdő, Dunakavics Étterem és Bowling Klub, illetve számos étterem, pizzéria, sörkert és kultúrbisztró is.

Az épület alsó szintjén található az albérlet, mely 2 szobával, fürdővel és étkezős konyhával van felszerelve. Minden helyisége bútorozott, melyek berendezése alkalmával próbáltuk a fiatalos stílust megtartani, ami mellett fontos szempont volt a praktika és a kényelem is. A szoba, ami a következő hónap elején költözhető, 15 négyzetméter, mely ágyat, szekrényt tartalmaz.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!