Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Kertköz utca 13-17.

 

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 100.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 16.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: közös költs., víz, áramKözös a többiekkel: konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max.1  főLakótársak: 0  fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.10 nmGépek: sütő, főzőlap, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 15. kerületében kiadó egy 10nm alapterületű, bútorozott szoba.

Az ingatlan az M3 bevezető szakasza és a Váci út között található, melyek pár megállóra el is érhetőek. Ezeknek köszönhetően a belváros is közelinek mondható, aminek hála rengeteg szórakozóhely, munkalehetőség, kikapcsolódásra alkalmas helyek, vagy hivatalok, szolgáltatói székhelyek is pár perc időráfordítással elérhetőek.

Ez a kerület a csöndességéről, nyugalmáról, biztonságáról híres, így ha valaki Pesten szeretne élni, de nem a zajos belvárosban, mégis mindenhez közel, ez az ő számára keresett lehető legjobb környék.

Az épületet tágas parkolók, kisebb terek veszik körül, melyektől kertvárosiasabb hangulatú.

A lakásban a szobákat lehet külön, külön bérelni, amelyek közül a háromból kettő már foglalt. A jelenlegi lakók fiatal fiúk, akik folyamatos munkával rendelkeznek. Az egyikőjük egy közeli raktárban, a másokójuk pedig egy belvárosi kisbolt eladója. 30, 34 évesek, így az együttéléssel nincs gond, hiszen hasonló életvitelt folytatnak a korukból kifolyólag.

Az ingatlan 57nm, mely a 4. emeletén található az épületnek. Azon belül is azon az oldalon, ahol egész délután a lakásba süt a nap.

Berendezésénél próbáltuk a modern stílust követni úgy, hogy a tereket teljesen kihasználjuk és a bérlőknek a bútorokkal ne kelljen foglalkozniuk, pótolniuk azokat.

A konyha, ami tágas, világos, gépesített, közös területe az ingatlannak, ahogy az épített zuhanyzós fürdőszoba is, melyben a wc is megtalálható.

Ami kizárólagosan használandó, az a szoba, melynek a 10nm alapterületébe a kb 2 nm-es saját terasz is beletartozik. Minden szobánkat ággyal, asztallal és szekrénnyel bútoroztunk, amik úgy férfi, mint nő részére tökéletes hangulatú.

Mivel a szoba az előző bérlő után már kapott egy tisztasági festést, így azonnal költözhető.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!