Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Kérő utca 14.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 83.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 28.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: hűtő, mosogatógép, sütő, főzőlap, mikró, vízforraló, mosógép
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A 11. kerület, Őrmező részén 15 nm-es szoba bérlésére van lehetőség, ami egy mindössze két szobával rendelkező lakás egyik szobája.

Ez társ albérlet esetén nagy előnynek minősül, hiszen mindössze egy szobát használó személlyel kell megosztozni a konyha és fürdőszoba területeken, amik ebben a lakásban ráadásul több helyiségben is megtalálhatók. Ezt pontosítva a fürdőszobákból kettő is van, amik közül az egyik zuhanyzós, wc-s, még a másik kádas, wc-s megjelenésű. A konyha esetében az itt lakóknak lehetőségük van a közös étkezésre, hiszen a gépesített, hiánytalan felszereléssel rendelkező konyha még kisebb étkezőasztalt is tartalmaz. Az 50 nm-es lakás összközműves, világos, de elsősorban praktikusan elosztott. A két háló az ingatlan két különböző pontján található, így a privát szféra biztosított az itt lakók számára. Jelenleg egy újonnan, a fővárosba érkező, eddig vidéken dolgozó lány használja a lakást, aki mellé egy normál életvitelű, megbízható bérlőt szeretnénk beköltöztetni.

Az épület közelében posta, közösségi ház, Spar, otp, gyógyszertár, kondipark, pékség, több irodaház és a közeli Kelenföldi vasútállomás, illetve metró megállója és a környéken közlekedő villamosok megálló és egy központi buszvégállomás található.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!