Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Kerékgyártó utca 34b.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 20.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, étkező
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 7 nmGépek: klíma, sütő, mikró, gázlap, mosógép, TV, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 14. kerületében a Nagy Lajos király útjától 150 m-re található kétlakásos családi házam földszinti albérletének egyik szobája keresem új bérlőmet.

Az ingatlan tetőtere egy fiatal párnak van kiadva, akiknek az albérletük külön bejárattal, a földszinti lakástól teljesen elszeparálva található. Az udvart mind a két lakás lakója ugyanannyi joggal használhatja, de az autó beállásra egyiküknek sincs lehetősége. Az ingatlan ablakai redőnnyel ellátottak, míg bennük riasztó, kaputelefon áll rendelkezésre. A 100 nm összesen 4 szobára, konyhára és fürdőre oszlik el. Mivel a szobák külön bérelhetőek, így azokat az arra szerződött bérlők használhatják. Ebben a szerződésben benne van a ház elvárt használata, a bérlemény tisztán tartása, illetve az, hogy kisállatot tartani és az ingatlanban dohányozni vagy a szerződött személyek számától nagyobb társaságot odafogadni nem megengedett. Minden része a háznak bútorozott, gépesített, rendszeresen karbantartott, légkondicionált. A szobákban ágy, asztal, szekrény lett elhelyezve.

A tömegközlekedést a Nagy Lajos király útján rendszeresen járó buszok és villamosok segítik, melyek igénybe vételével az M3 bevezetőig, illetve a szomszédos kerületben található Kerepesi útig lehet közlekedni. Az ingatlantól szintén nem messze megtalálható Thököly úttól Pest belvárosi része pár megállónyira van.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!