Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Kerámia utca 15.

 

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 28.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: közös költs., víz, áramKözös a többiekkel: konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2  fő lány,1  fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.15 nmGépek: sütő, főzőlap, mikró, légkondi
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Szoba kiadó az Óhegy park közelében

Budapesten, a Kerámia utcában található lakásomba keresem új bérlőmet. Az ingatlan a Petrőczy utcáról nyílik, egy csendes környéken, ahol társasházak és kertesházak találhatók. A közlekedés kiváló, pár megállóra elérhető a Jászberényi és a Ferihegyi út, de az utcák nyugodtak, mivel főleg a környéken lakók használják őket.

Az ingatlan 120 négyzetméteres, négy szobával rendelkezik. A szobák átlagos mérete 15 négyzetméter, és mindegyik bútorozott. A lakás teljesen gépesített és berendezett, így az új bérlőnek csak a saját személyes tárgyait kell hoznia.

Jelenleg három lakó van az ingatlanban, két nő és egy férfi, 25 és 35 év közötti korosztályból. Az új bérlő korát illetően nincs megkötés.

A közös használatú helyiségek közé tartozik a konyha, amely sütővel, főzőlappal, mikróval, konyhabútorral és étkezővel felszerelt, valamint a fürdőszoba, amely káddal, WC-vel és mosdóval rendelkezik.

A hálószobák kizárólagos használatúak és zárhatóak. Minden szobában két 90×200 cm-es ágy, szekrény, asztal és szék található. Mivel az egyik szoba már üres, azonnal beköltözhető.

A lakásban a dohányzás nem megengedett, de a bejárat előtt van erre lehetőség. Minden szoba redőnnyel felszerelt, és mindegyikben légkondicionáló is van.

Fedezd fel a legjobb kiadó szobákat Budapesten! Ha kényelmes és megfizethető szállást keresel a fővárosban, nálunk biztosan megtalálod az igényeidnek megfelelő szobát. Modern, tágas és jól felszerelt kiadó szobáink ideálisak diákok, fiatal szakemberek és utazók számára. Élvezd Budapest minden előnyét, közel a város legfontosabb látnivalóihoz és a pezsgő belvárosi élethez. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget – bérelj most kiadó szobát Budapesten, és tapasztald meg a fővárosi élet varázsát!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!